GLADKODLAKI PRINAŠALEC

pes GLADKODLAKI PRINAŠALEC, pasma GLADKODLAKI PRINAŠALEC, GLADKODLAKI PRINAŠALEC slika Ker se flati zelo navežejo na svojega lastnika je najbolje, da živi z njim v stanovanju. Kar hitro postanejo tvoja senca in hodijo za tabo, tudi če se samo premakneš iz enega prostora v drugega. Ko so sami se jih lahko da na zagrajen vrt ali v pesjak.

Je pasma, ki potrebuje veliko pozornosti, zelo radi delajo in sama dvomim, da je to pes za ljudi, ki so res cele dneve v službi.

Naša psička dopoldneve preživi sama in spi v svojem boksu, ne povzroča nobene škode. Popoldne rabi pa dolg sprehod in veliko pozornosti. Flati imajo veliko energije, so zelo živahni in res potrebujejo dolge sprehode.

Kar se tiče nege so zelo preprosti. Imajo gladko, dolgo dlako. Ne potrebujejo rednega kopanja (2krat letno je vrh glave), dlaka se ne zapleta, praktično jih ni treba čeesati in kar je meni osebno najbol važno - ne smrdijo. Večina psov ima neprijeten vonj, ko so mokri - pri flatih tega ni.

Prav tako je to pasma, ki je primerna za alergike (poznam dva gospoda, ki sta alergična na dlake, ampak imata flate in nimata nobenih problemov). Kar je zanimivega pri flatih je tudi to, da imajo 'plavalno kožico' na šapah.

Zelo imajo radi vodo oz. Čisto so nori na vodo. Kolikor imam jaz izkušnje s flati se zelo radi vozijo z avtom in se zelo lepo prilagodijo na potovanjih (tudi daljših).

Svoje izkušnje z gladkodlakim prinašalecem nam je zaupala vzrediteljica Ga Meta Sterniša

Opomba: Prikaz Facebook vtičnika je zaenkrat opuščen zaradi Zakona o elektronskih komunikacijah.

REGISTRIRANI VZREDITELJI IN NJIHOVA PONUDBA:

Kvaliteta: z rodovnikom + smo registriran vzreditelj

Pri nas vzrejamo omenjeno pasmo. Pokličite nas ali pa nam pišite.

podatki o vzreditelju:
psarna: L' Amai
Eva Krizmanič, Testenova 42, 1234 Mengeš
e-mail: kennel@lamai.si
mobitel: 00386 40 614747
domača stran: www.lamai.si


ta opis je bil prikazan 47306 krat.