BEAUCERON

pes BEAUCERON, pasma BEAUCERON, BEAUCERON slika Bauceron je ovčarski pes. Izvira iz Francije, točneje iz območja imenovano La Beauce. To je pokrajina med rekama Seino in Loaro.

Zraste od 61 do 70 cm in tehta tudi do 50 kg. Njegova standardna barva je črna z rjavimi ožigi. Dlaka je gosta in kratka.

Ta mišičast pes, se ponaša tudi s svojo izredno inteligenco. S pravilno nego boste z njim lahko preživeli tudi do 16 let.,Bauceroni imajo namreč za psa, kar dolgo življenjsko dobo. Je miren, prijazen ter zelo ljubeč do otrok. Do njih je zelo zaščitniški. Dobri poznavalci Beauceronov pravijo, da, če želijo biti starši do otrok strogi, naj psa rajši zaprejo v drugo sobo. Danes je to idealen družinski pes, ki ga imate lahko tako vzunaj, kot v stanovanju. Mogoče ga je naučiti različnih aktivnosti.

Je delovni pes, med obema vojnama, so ga uporabljali kot psa kurirja, odkrival je mine in reševal ranjence. Kar je več kot zadosten razlog, da se na nanj lahko zanesemo.

Opis: pasme-psi.com

Opomba: Prikaz Facebook vtičnika je zaenkrat opuščen zaradi Zakona o elektronskih komunikacijah.

REGISTRIRANI VZREDITELJI IN NJIHOVA PONUDBA:

Kvaliteta: z rodovnikom + smo registriran vzreditelj

na voljo krasno, perspektivno leglo Beauceronov, skoteni 3/8/2019, za oddajo bodo primerni konec septembra 2019, rezervirajte in si zagotovite prednost pri izbiri mladička.

podatki o vzreditelju:
psarna: ŽIVA POJAVA
PETER ŠTORMAN, GOTOVLJE 158 A, 3310 žalec
e-mail: peter.storman@gmail.com
mobitel: 041380183
domača stran: https://www.facebook.com/ZivaPojava/
Kvaliteta: z rodovnikom + smo registriran vzreditelj

Pri nas vzrejamo omenjeno pasmo. Pokličite nas ali pa nam pišite.

podatki o vzreditelju:
psarna: ŠTIMPEL
Franc Štimpfel, Kalce 24 f, 1371 Logatec
e-mail: fstimpfel@gmail.com
tel.: 01 7541348
mobitel: 38641911832


ta opis je bil prikazan 119268 krat.